Buffé 1
DRYCK VARM CHOKLAD MED VISPAD KOKOSGRÄDDE 4 PERSO
NER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 1 dl kokosmjölk 3 dl havre- eller mandeldryck 1 ½ msk kakao 2 tsk agavesirap kokosflakes att toppa med Vispad kokosgrädde 1 burk kokosgrädde 400 ml 2 msk agavesirap 1 krm vaniljpulver GÖR SÅ HÄR 1. Lägg burken med kokosgrädde i kylen minst 4 timmar. Öppna burken och ta ut det hårda överst och vispa fluffigt med agave och vaniljpulver. 2. Värm kokosmjölk, havre- eller mandeldryck, kakao och agave i en kastrull. Häll upp i fyra glas och toppa med kokosgrädde och kokosflakes. RÖDBETSLATTE 4 PERSONER / 15 MIN Värm och skumma 8 dl mjölk eller havredryck t ex ikaffe tillsammans med 1 msk honung och 2 krm vaniljpulver. Fördela 2 dl rödbetsjuice i fyra glas och häll på mjölken. Pudra över kanel. ÄPPELMUST MED KANEL OCH INGEFÄRA 4 PERSONER / 15 MIN Värm 1 liter äppelmust med 2 cm skalad skivad ingefära, ½ skivad röd chili, 1 kanelstång och 1 tsk hel kardemumma. Häll upp i fyra glas. 17 BUFFÉ #12/2018