Buffé 1
DECEMBER Vill du ha ännu mer smakrik inspiration?
På buffe.se hittar du desserten varm brie med hallon och pistage och tilltugget getostbollar med tranbär! Nyårslöfteshjälpen Vill du äta mer grönt, bli bättre på vin eller lära dig att baka? Vi har verktygen som hjälper dig! 1. BAKA MER OCH BÄTTRE Instagramkontot Brinkenbakar På Instagramkontot Brinkenbakar och tillhörande blogg delar Emma Brink Rask med sig av sina bästa recept. Här varvas klassiker med nya smarriga experiment för inspiration av högsta klass. 2. VEGETARISKT 2019 Appen Mera Vego Mera Vego är förutom en bästsäljande bok även en app med recept från kokboksserien av Lisa Bjärbo och Sara Ask. Det perfekta verktyget för den som behöver hjälp och inspiration att ställa om till att äta mer vegetariskt. Rostad baguette med fikon, ädelost och rosmarinhonung Få saker gifter sig så bra som ädelost och fikon. Addera rosmarin, honung och surdegsbaguette för ett riktigt gott tilltugg till både glöggminglet och nyårsdrinken. 8 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER ½ dl honung 2 msk hackad rosmarin 2 färska fikon 140 g ädelost 8 skivor surdegsbaguette GÖR SÅ HÄR 1. Smält honungen tillsammans med rosmarinen i en kastrull. 2. Skiva fikonen tunt. Skär osten i skivor. Rosta brödet. 3. Fördela ost och fikon på det varma brödet och ringla över honungen. 9 BUFFÉ #12/2018 24% Så stor andel av svenskarna äter vegetariskt minst två gånger i veckan, en ökning med 5 % sedan 2016. 3. TA TAG I VINKUNSKAPERNA Dokumentären Somm: Ner i flaska I dokumentären Somm: Ner i flaska fördjupar sig sommelierer och vinproducenter i vinets mysterier. Logga in på Netflix och låt dig utbildas!