Buffé 1
TORSK MED POTATIS OCH ÄGGSÅS
FÖR 4 PERSONER 4 bitar MSC-märkt torskryggfilé (à 125 g) 700 g fast potatis 100 g purjolök (det vita) 4 dl vatten 2 dl vispgrädde 1 fiskbuljongtärning 2 msk finskuren dill 1 msk finrivet citronskal 4 ägg KOKOSKOKTA KYCKLINGBOLLAR FÖR 4 PERSONER 500 g kycklingfärs 2 vitlöksklyftor 2 salladslökar 1–2 dl finriven pepparrot smör salt, svartpeppar dill till garnering GÖR SÅ HÄR: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. FÖR ALLA Mer grönt! Råstekt broccoli eller haricots verts är gott till. 2 msk finriven ingefära 1 tsk chiliflakes 1 litet ägg 3 dl vatten 1 burk kokosgrädde (400 ml) 1 hönsbuljongtärning rapsolja salt, svartpeppar blomkålsris till servering GÖR SÅ HÄR: 1. 2. 3. 4. 5. FÖR ALLA BUFFÉ 2 • 2017 15