Buffé 1
Spana in vårt veganska julbord på ica.se/buffe. S
ENAPSSILL MED DRAGON & APELSIN servering så öka på dragon och apelsin FÖR 6–8 PERSONER 1 förp 5-minuterssill (420 g) 1 dl majonnäs 2 tsk dijonsenap 1 tsk grovkornig senap 1 tsk torkad dragon 1 tsk finrivet apelsinskal 1 krm malen svartpeppar GÖR SÅ HÄR: 1. 2. FÖR ALLA MATJESSILL, KAVRINGSSMUL OCH BRYNT SMÖRKRÄM FÖR 6–8 PERSONER 2 förp hela matjessillfiléer (à 200 g) 2 skivor kavring 1 dl smetana (eller crème fraiche) 25 g smör 1 syrligt äpple 1 tsk äppelcidervinäger ½ dl finskuren gräslök 2 msk finriven pepparrot smör, olivolja salt, malen svartpeppar GÖR SÅ HÄR: 1. smör på medelvärme ca 5 minuter, tills det 2. Bryn 25 g smör i en kastrull, låt svalna 3. Dela, kärna ur och skär äpplet i tunna 4. FÖR ALLA 11