Buffé 1
Dricka till! Välj mellan de röda vinerna Lirac Cô
tes du Rhône Cru (2214) Frankrike, 115 kr, och Fonterutoli Chianti Classico (32229) Italien, 139 kr. Den som föredrar alkoholfritt väljer Domaine de la Prade Organic (19000) Frankrike, 89 kr. SOTAD BROCCOLI MED DRAGON En fräsch sallad som går att förbereda dagen före. Vid servering vänder man bara ner spenaten. FÖR 6 PERSONER 2 broccoli (à 250 g) 1 dl hackad dragon 1 msk dijonsenap ½ vitlöksklyfta 65 g babyspenat salt olivolja GÖR SÅ HÄR: 1. Skär broccolin tunt. Krydda med ½ tsk salt, grilla eller stek 30 BUFFÉ 12 • 2017 hastigt i lite olja i torr panna. Lägg den varma broccolin i plastpåsar, låt svalna. 2. Mixa dragon, senap, vitlök, ½ tsk salt och ½ dl olivolja slätt med mixerstav. 3. Häll dressingen i påsen med broccolin. Förvara i kylen. 4. Vid servering: Blanda broccolin med spenaten och lägg på ett fat.