Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19 BASILIKABROD 3-4 baguetter eller 12-
15 källarfranska 1 kruka basilika 1/2 knippa persilja 1 msk pressad citronsaf t 150 g smör salt , svartpeppar GÖR SÅ HÄR: l .Sät t ugnen på 250°C. 2. Dela bröden. Ta bort de grövsta stjälkarna på örtkryddorna och lägg örterna i en matberedare. Kör tills allt är finfördelat. 3. Häll på citronsaft. Tillsätt matfettet i mindre bitar. Salta och peppra. 4. Kör ytterligare en stund så att ett jämnt fint smör bildas. 5. Bred bröden med smöret och lägg dem på en plåt. 6. Gratinera mitt i ugnen i 2-3 minuter, tills smöret nätt och jämnt smält. GRATINERAD APELSIN FÖR 12 PERSONER 12 apelsiner kanel socker mörk sirap GÖR SÅ HÄR: l .Sät t ugnen på 250°C. 2. Dela apelsinerna. Skär ett kryss i fruktköttet och skär loss det runt skalet med en liten vass kniv, så att det går lättare att äta sedan. 3. Placera apelsinhalvorna i en långpanna. 4. Pudra över kanel och socker. Ringla över lite mörk sirap. 5. Placera apelsinerna högt upp i ugnen och gratinera 5-10 minuter tills frukten fått lite färg och är genomhet. 6. Servera som de är eller med lite vaniljglass.
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44