Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31 Inget ont om brunsås. Men det finns
så mycket annat vi kan göra med färska grönsaker än att dränka dem i en sås. Får vi därför föreslå något nytt och lite roligare: röna utflykter utan brunsås RECEPT GRÖN SAUTÉ MED PERSILjEDRESSING: Sätt ugnen på 200°C. Skrubba potatis och morötter Skär potatisarna i centimetertjocka skivor och dela morötterna på längden. Skär svamparna i grova bitar Skala schalottenlöken och skär den i tunna ringar Blanda I12 msk grovt salt och 111 dl olivolja i en långpanna, vänd ner potatisskivorna. Låt potatisarna ugnssteka i 15 min, rör om då och då.Tillsätt sedan morotshalvorna och ugnsstek i 5 min. Vänd därefter ner svampar och lökringan rör om och ugnsstek i ytterligare 5 min. Skölj rucolan och persiljan undertiden. Hacka persiljan till dressingen. Blanda 1/2 dl olivolja med balsamvinägem, smaksätt med salt, peppar och eventuellt en pressad vitlöksklyfta. Vänd ner den hackade persiljan.Ta ut långpannan och blanda rucolan försiktigt med de varma grönsakerna, salta och peppra. Servera sautén tillsammans med persiljedressmgen.Till 2-3 personer behövs: 4 potatisar 4 späda morötter 250 g svamp (champinjon, shiitake eller portabello), I schalottenlök, I kruka rucola (125 g), I kruka persilja (125 o/ g), I dl olivolja, 2 msk balsamvinäger grovt salt, peppar och eventuellt I vitlöksklyfta. ICA-handlarnas information om grönare matvaror, .- , v ö / r i \ >
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44