Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25 Del o. pst ©n krabba Bryt loss stjär
ten. Bryt loss klorna. Skär igenom skåran runt skalet. Ta tag i kroppen och lyft upp. Ta bort munnen. Ta bort gälarna. Skär loss benen. Peta ur köttet i kroppen. Skeda upp den fasta rommen. Under rommen finns smöret. De l 16 En av höstens stora begivenheter är krabban. Enkel fest på tu man hand med en god sås och kanske ett smakrikt vin. Här får du de nödvändiga handgreppen för att få ut (ur) så mycket som möjligt av din krabba. Bredvid syns hur mycket det blir av en halv krabba; till en person. Buffé 9/1998 23 Böj klon fram och tillbaka. Bryt loss. Knäck skalet att njuta av undvik detta
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44