Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27 Sats a p å hel t elle r halv t Finar
e kött finns inte, det har krögare och gotlänningar varit överens om länge, men nu upptäcks det välsmakande lammköttet av allt fler vänner av det goda bordet. Så här års säljs helt eller halvt lamm till bra pris i butikerna — vi ger goda recept för de olika bitarna. GRILLADE LAMMSPJÄLL Revben av lamm är jättegoda, men de ska grillas riktigt knapriga. FÖ R 4 PERSONE R ca 1 kg lammribb (långa spjäll i bit) salt Mexican hot, grillkrydda GÖ R S Å HÄR : 1. Sätt ugnen på grill, 225-250°C. 2. Putsa revbensspjället och krydda väl runtom med salt och grillkrydda. 3. Lägg spjället med insidan upp på galler över en långpanna. Grilla i övre delen av ugnen och vänd biten när den har fin färg. Anpassa temperaturen så att inte ytan bränns förrän köttet är väl grillat. 4. Skär upp mellan revbenen och servera med en god sallad. TOMAT - OC H LÖKSALLA D Skivade tomater, skivad rödlök och basilikablad blir en god sallad. Salta och häll över lite olivolja. Buff é 9/199 8 AV SIV OCH KEY I. NILSON 25
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44