Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26 KONSUMENTKONTAKT 020-252520 to- u Ti
ps för en lyckad kväll. At direkt ur strumporna Kvibille Cheddar Special är den enda osten i Sverige som läggs i en strumpa, en fin bomullsväv, innan den paraffineras. Sedan sköts den med hantverksmässig omsorg och lagras i minst sex månader. Eller minst tio månader för den extra lagrade. Det avspeglas i smaken. Kvibille Cheddar Special är flerfaldigt belönad för sin mogna fyllighet, bland annat med guldmedalj i ost-SM. Ett tips: Ställ fram hela cheddarostar på bordet, vik ner strumporna på sidorna och gröp ur ostbitar med en sked. Så äter kännarna sin cheddar, helst med vitt portvin till. Men vi lovar, det räcker med ett vanligt glas rött för att göra Kvibille Cheddar full rättvisa. Sveriges godaste cheddar lagras sex månader i en bomullsstrumpa. Kvibille
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44