Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8 ICAs 14 sekunders-kassler. Ta ur förp
ackningen, lägg upp på serveringsfat och ställ på bordet. Längre tid tar det inte att få god mat på bordet. Hemligheten ligger i den lätta och lena rimningen, som ger köttet sin karakteristiska, lena smak. Den speciella hetrökningen gör nog också sitt till. Kasslern är bara en av ICAs Färskvaror. Du hittar dem alla hos någon av landets 2300 ICA-handlare. Tillsammans har vi bestämt oss för att ge dig den bästa maten till de bästa priserna. Att du ska kunna äta gott tycker vi är självklart och inget märkvärdigt. Timbalc r til l kassler . 300 £ blomkålsbuketter. 300 g skalad, 2 112 dl mjölig potatis. matlagningsgrädde. 1 dl mjölk. Salt. Kajennpeppar. 4 ägg. Koka kålbuketter och skivad potatis mjuka i grädde och mjölk, men passa så det inte bränner eller kokar över. Lägg över i mixer eller matberedare, il2 tsk salt och 1/2-1 krm kajennpeppar tillsätt samt äggen. Mixa till jämn smet och fördela i 8 smorda kaffekoppar, inte ända upp till randen. Al/kra 4 koppar i sänder 7- 8 minuter på hög effekt, cirka 75 0 W. Tag ut, lossa timbalerna runtom och provstjälp är färdig. till en för att se om den Annars behövs det någon minut i mikron. Njut med skivad kassler som ångats varm i mikro under plastfolie, benfri 1 1 och en god örtsås.
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44