Buffé Sida 1
Buffé Sida 2 Bjud vännerna på oktoberfest Bayersk
grönsakschili med Bratwurst 4 personer 4 Bratwurst 1 Purjolök 3 Sticklökar 15 Sockerärtor 3 Paprikor 1/2 Vitkålshuvud 1 kruka gräslök 4 Tomater Salvia Chilipulver Salt 1/4 Röd Chilipeppar Peppar 2 Vitlöksklyftor Olivolja Sweet Chili Sauce Dijonsenap Kesella Gourmet Skär grönsakerna i jämna bitar och fräs dem mjuka i oljan. Krydda med chilipulver, salt, peppar och salvia efter behag. Blanda ihop 2 msk Sweet Chili Sauce, 2 msk Dijonsenap och en burk Kesella Gourmet till en kall, krämig sås. Grilla korven, dela i bitar och blanda med grönsakerna. Hetta upp och servera med den kalla såsen i mitten. Nu är det dags för oktoberfest. Bayrarnas traditionella öl- och korvkalas som märkligt nog firas redan i september. Bjud hem vännerna, sätt på lite umpa-bumpa-musik och servera en Bayersk grönsakschili med Lithells goda Bratwurst (receptet här bredvid). Eller bjud på några av våra köttrika och kryddiga korvar, Chorizo, Kabanoss och Chiliwurst. Komplettera med vanlig varmkorv som alltid är rätt - som vickning eller som mellanmål. Huvudsaken på oktoberfesten är att det är bra korv. Duka upp för en trevlig fest! Rabattkuponger hittar du här i tidningen och i din butik. LMieds PS. Du vet väl att du kan bjuda även allergiker på Lithells korvar. De är fria från gluten, laktos, ägg, mjölk-, ärt- och sojaprotein. MATGLÄDJE SEDAN 1907
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44