Loading...
Hemlagat 1
Hemlagat Nyheter
Hemlagat Hallå där
Hemlagat På kakaoplantagen
Hemlagat I säsong: Betor
Hemlagat Fokus på det gröna
Hemlagat Lyxigare fredagsmys
Hemlagat Skolan: Äppel päppel
Hemlagat Alla kan göra pasta!
Hemlagat Utvalt: Broccoli
Hemlagat Veckomenyn
Mä t t ande MATLÅDOR Linsotto med spenat, parmesa
n och pinjenötter SMAKRIKT MED SVAMP 4 PORTIONER 40 MIN TIPS! Den här går ju såklart lika bra att göra som en klassisk risotto med arborioris! 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 bit selleri 3 + 3 msk olivolja 3 dl quinoa 2 dl gröna linser 1 liter grönsaksbuljong av tärning 40 g parmesan 3 msk pinjenötter 70 g färsk spenat 4 00 g blandad svamp t ex champinjoner, ostronskivling eller portobello salt och peppar 1 citron tomater hackad gräslök 1. Hacka lök, vitlök och selleri smått. Stek mjuka i 3 msk olja i en stor stekpanna. 2. Häll i quinoa och linser och låt steka 1 minut. Häll sedan på lite grönsaksbuljong och låt det koka in. Upprepa tills linserna känns klara, ca 15 minuter. 3. Riv eller skiva svampen. Stek den gyllene i 3 msk olivolja. Riv parmesanen. 4. Salta och peppra linsotton, vänd ned parmesan, pinjenötter och spenat. Servera med den stekta svampen, citron samt tomat och gräslök! HEMLAGAT 47 HEMLAGAT 47
Hemlagat Hemkunskap
Hemlagat Utblick
Hemlagat Till sist