Buffé 1
Bästa bjudrätten! »När det ärom tre igast är det
RÖDING MED KANTARELLER & PEPPARROT Superenkelt recept, få ingredienser med otroligt mycket smak! FÖR 4 PERSONER 4 rödingfiléer (ca 600 g) 200 g förvällda kantareller 200 g färskost av philadelphiatyp 1½–2 dl färskriven pepparrot smör salt, svartpeppar färsk dill till garnering GÖR SÅ HÄR: 1. Sätt ugnen på 175°C. 2. Hacka hälften av kantarellerna grovt och blanda med färskost, 1 krm salt och ½ krm peppar. 20 B U F F É 9 • 2015 3. Lägg rödingfi léerna i en smord ugnssäker form. Krydda med 1 ½ krm salt och ½ krm peppar. Bred ut ett jämnt lager av kantarellfärskosten på dem. 4. Ställ in i mitten av ugnen 15–20 minuter. 5. Stek resten av kantarellerna i smör och krydda med 1 krm salt och ½ krm peppar. 6. Strö de stekta kantarellerna över rödingen och toppa med riven pepparrot och dill. Servera gärna med kokt potatis. ganskakönt a gå erär ochlda.« Fullträff!