Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17 Servera enkelt utomhus Grillat med b
röd Grillen inbjuder till att förenkla matlagningen så mycket som möjligt. Här bjuder vi på några grilltips med bröd som matigt tillbehör. Allra enklast blir det givetvis att skippa tallriken och servera direkt i brödet. Men ibland kan det ändå vara praktiskt med tallrik och bestick. Och en barndukning får gärna bli i färgglad plastservis. TEXT TONY WALLIN RECEPT JACOB GRAY FOTO PEPE NILSSON BIFFSPETT I BAGUETTE FÖR 4 PERSONER ca 400 g utskuren biff i bit 1/2 dl ketjap manis (söt indonesisk soja) 1-2 tsk sambal oelek (stark chilipaste) 1-2 bifftomater 2 avokador 1 liten rödlök 1 endive 4 minibaguetter eller 2 långa salt, peppar GÖR SÅ HÄR: 1. Skär köttet i tunna skivor och trä upp dem på spett. 2. Rör ihop ketjap manis och sambal oelek. Pensla spetten med blandningen. 3. Skiva tomaterna. Skala, kärna ur och skiva avokadorna. Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Plocka bladen från endiven. 4. Skåra baguetterna, vik upp dem och fyll med grönsakerna. 5. Grilla spetten runt om i 6-7 minuter. Krydda med salt och peppar. Dra av spetten i baguetterna. Ät genast. 17 •
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48