Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 JUNIORBURGARE MED GRILLAD FALUKORV O
CH CURRYCOLESLAW FÖR 4 PERSONER 200 g vitkål 10 cm purjolök, den vita delen 1 dl majonnäs 1-2 tsk curry 1 msk flytande honung salt peppar 400 g falukorv 4 hamburgerbröd 1 bifftomat GÖR SÅ HÄR: 1. Plocka bort de grövsta yttersta bladen från vitkålen. Skölj av purjolöken. Strimla vitkål och purjolök tunt. Rör ihop majonnäs, curry, honung och blanda detta väl med vitkålsblandningen. Smaka av med salt och peppar. 2. Skär falukorven i cm-tjocka skivor och grilla dem hastigt 1 minut på varje sida. Rosta bröFÖR ALLA? Juniorburgare med grillad falukorv och currycoleslaw innehåller gluten, mjölk och ägg. Ändra till glutenfritt: välj glutenfritt hamburgerbröd. Mjölkfritt: välj mjölkfritt bröd och äkta majonnäs. Äggfritt: välj äggfritt bröd. Uteslut majonnäsen och använd kesella eller créme fraiche i stället den över grillen. Skiva bifftomaten och fördela skivorna på brödens undersidor. Lägg på en generös klick currycoleslaw. Toppa med korvskivorna. Lägg på locken. Garnera ev med salladsblad. Servera med tranbärs- eller svartvinbärsjuice. FÖR ALLA? Biffspett i baguette, sid 17. Själva biffspetten innehåller inte gluten, mjölk eller ägg. Välj bröd till som passar vid ev allergi eller servera spetten med enbart sallad om du är osäker!
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48