Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19 CHORIZOSANDWICH MED AJVAR OCH GRILLA
D ZUCCHINI FÖR 4 PERSONER 4 chorizokorvar, ca 400 g 1 zucchini salt peppar olivolja 8 skivor lantbröd ajvar relish, röd mild paprikakräm GÖR SÅ HÄR: 1. Grilla korvarna runt om i 3-4 minuter. Skär zucchinin i 112 cm tjocka skivor. Pensla dem lätt med olivolja. Krydda med salt och peppar och grilla dem hastigt 1 minut på varje sida. 2. Rosta brödskivorna på grillen. Bre en generös klick ajvar relish på 4 brödskivor. Lägg på hälften av zucchinin. 3. Dela korvarna på längden och fördela dem på bröden. Toppa med resterande zucchini. Lägg på locket. Servera gärna med olfver och friterade lökringar (se tips!). Tips! Skala och skär 1 gul lök i tunna ringar. Vispa ihop 2 msk vetemjöl med 112 dl vatten till en smet. Smaksätt med 1 krm salt och 112 krm socker. Doppa lökringarna i smeten och fritera i het olja. Låt lökringarna rinna av på hushållspapper. Salta lätt. FÖR ALLA? Chorizosandwich med ajvar och grillad zucchini passar alla, under förutsättning att du väljer ett bröd som inte innehåller gluten, mjölk eller ägg till respektive allergiker. Uteslut dessutom friterade lökringar vid celiaki. Spett med baconlindad kycklmglårfilé och fruktig chutney innehåller inte gluten, mjölk eller ägg. Välj bröd till som passar vid ev allergi eller servera spetten med enbart sallad om du är osäker!
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48