Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 BRA ÄPPELKOMBINATIONER: »Äpple och l
ök. Hetta upp olja och fräs äppelklyftor och lökringar mjuka. Gott till både fisk och fågel. •Äpple och svamp. Finstekt svamp och små brynta äppeltärningar kan man använda i stället för chutney. Smaksätt gärna med lite honung. •Äpple och lingon. Fräs äppel klyftor mjuka och blanda med rårörda lingon. Suveränt tillbehör till blodpuddingen. •Äppel- och lingon vinägrett. Fintärnade äp pel bitar och färska osockrade lingon lyfter vinägretten (en del vinäger, två delar olja). Trädgårdsmästare Jessica Macharty, på buk till höger, tar hand om den stora köksträdgården som Simon Irvtne ritat. •
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40