Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28 1 "Utan förstklassiga råvaror spelar
det ingen rol l hur fantastiska mina recept är." _ t f ^ Hemligheten bakom våra härliga fiskgratänger är egentligen två: recepten och råvarorna. När jag utvecklar nya recept handlar det om att hitta den perfekta balansen mellan fisken och de övriga råvarorna. Jag provar ständigt nya fisksorter men oftast handlar det om lax. torsk, sej och spätta. Vanliga råvaror till såsen är champinjoner, räkor, spenat, citron och vitt vin. När jag hittat ett riktigt läckert recept tar det upp till ett år av förfining och tester innan du kan handla den färdiga gratängen i din butik. Men då smakar den också ljuvligt. Testa själv, du har nio olika att välja mellan. Fiskgratäng Dill a great place to eat Använd kupongerbjudandet i Stamkundsfoldern
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40