Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 SKOMAKARLÅDA OM HÖSTEN FÖR 4 PERSONE
R 4 skivor rostas, oxfilé eller biff, ca 500 g 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 4 skivor bacon 200 g färsk svamp 1 msk smör 2 msk persilja Buffé 9/2001 MOS: 500 g potatis av en mjölig sort 500 g rotselleri 1 purjolök 1 msk smör 2-21/2 dl varm mjölk 1 tsk salt 1 krm svartpeppar GÖR SÅ HÄR: 1. Skala och skiva potatis och selleri. Koka den mjuk i lättsaltat vatten, ca 10 minuter. 2. Strimla purjolöken och fräs den mjuk i smöret. Häll av potatisvattnet och mosa med en stöt direkt i kastrullen. 3. Rör ner purjolöken och lite mjölk i taget. Krydda med salt och peppar. Rör moset luftigt. 4. Dela svampen och fräs den i smör några minuter. Krydda med salt, peppar och persilja. 5. Dela baconskivorna i halvor och stek dem knapriga. Låt dem rinna av på hushållspapper. 6. Krydda köttet med salt och peppar och stek det i smör ca 2 minuter på varje sida. 7. Servera köttet på moset med svamp och bacon till.
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40