Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33 PAVLOVA FRÄN NYA ZEELAND Den ryska b
allerinan Pavlova lär ha tillägnats denna gudomliga dessert vid ett gästspel på Nya Zeeland. FÖR 6 PERSONER 4 äggvitor (stora ägg) 1/2 krm salt 21/2 dl strösocker 1 msk maizena 1 - 2 tsk vaniljsocker 1 tsk vitvinsvinäger FYLLNING: 2 dl vispgrädde ca 5 dl frukt och bär GÖR SÅ HÄR: LSätt ugnen på 225°C. 2. Vispa äggvitor och salt till hårt skum. Tillsätt sockret i små portioner under fortsatt vispning. Vispa tills smeten är hård och glansig, ca 10 minuter med elvisp. Sänk sedan hastigheten och vispa in maizena, vaniljsocker och vinäger. 3. Rita en cirkel på ett bakplåtspapper, ca 20 cm i diameter. Häll smeten på pappret och bre ut den i cirkeln utan att hantera den för mycket. Gör en liten fördjupning i mitten för fyllningen. 4. Sätt in kakan i nedre delen av ugnen, sänk genast värmen till 125°C. Grädda i 11/2 timme. Vrid av värmen och låt marängen stå kvar tills ugnen svalnat. 5. Fyll marängen strax innan den serveras med lättvispad grädde och rikligt med frukt och bär, tex banan, kiwifrukt, passionsfrukt, jordgubbar, persikor - avrunnen fruktsallad från burk kan användas.
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40