Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23 Bästa, mrdagsniAteti Klassiker till
vardags Klassiker, såväl svenska som utländska, står på menyn den här gången. Det är rätter och smaker som väcker barndomsminnen till liv hos vissa av oss, för andra kanske rätterna rent av känns nya. TEXT TONY WALLIN RECEPT JACOB GRAY STYLIST EMILY GRAY FOTO ERIC JOSJÖ Buffés kock Jacob Gray har den här gången komponerat klassiska rätter i ny tappning tillsammans med matskribenten, stylisten och systern Emily Gray. Kokt torsk med ägg och persilja Kyckling med dillsås Falukorvslåda med alsasisk touch Kokt torsk med hackat ägg, persilja och vitsås. Lena och mjuka smaker som kryddas med pepparrot. Dillsås är en underbart god sötsur sås som traditionellt serveras till kalvkött och som passar perfekt till kycklingfilé. Chowder med bacon och musslor Lådor av alla slag är ett klassiskt inslag i det svenska köket. Falukorv med rotfrukter, senap och surkål blir jättegott! Spenat- och fetaostsallad med grekiska färsbiffar Något sött efter maten är ofta rätt. Enkla desserter är temat för Quick&Easy den här gången. Förklaring till recepten; innehåll per person. Energi i kcal: ** * = <500 , • • = 500-750, • = >75 0 kcal Fett i gram: • • • = <30 , • • = 30-40, * = >4 0 g Fibrer i gram: • • • = >10 , • • = 5-10, * = <5 g En klassisk soppa i ny tappning. Den är rund och god med smak av såväl bacon som musslor. Överst fräsiga krutonger. En klassiska salladsblandning med smaker från Medelhavet. Till detta färsbiffar med grekisk touch. •
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40