Hemlagat Trend – Funktion, framtidsmat och kryagry
tor i vårvinterns kök Trend Livet i köket. Vad vi inspireras av just nu – att laga och att fylla hemmets käraste rum med. Vad äter vi i framtiden? Experterna pratar om comeback för gammalsvenska grödor men också som odlad svamp och ”labbkött”. "Blå mat – centrum för framtidens sjömat", tror på mat från svenska vatten, som musslor, odlad fisk och växter från havet. Som sockertång, som skördas i vattnen kring Bohuslän. Framtidens mat ser ut att innebära mindre kött, mer växter och mer sjömat. Akvakultur, odling av fisk, skaldjur och alger, är ett av de snabbast växande livsmedelsområdena. 4 Hemlagat Bilder: AI-bild gjord i Midjourney (Framtidens mat). Rebloom (smörtax), Nordiska kök (kök), Johanna Åkerberg Kassel (bok ”Kål hela året”).
Hemlagat Kålkalas – Inspirerande recept med trenda
nde trotjänare
Hemlagat Reportage – Nordins bytte liv för smakern
a och naturen
Hemlagat Rätt ner i kassen – Köpklara recept till
5 luncher – inne eller ute
Hemlagat Säsong – Vitaminboost med säsongens råvar
or
Hemlagat Garanterad succé – Alla älskar Tagliata
Hemlagat Köksknep – Så ger du maten ett längre liv
|
Hemlagat Just nu – Det här kokar på spisen hos oss
på Hemköp
Hemlagat På besök hos en medlem – Bastiaan bjuder
på holländsk äppelpaj