Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24 100% vegetariskt*, 200% gott Chili s
in carne 4 portioner Gör så här: • Stek löken i lite olja, tillsätt paprika och kryddor. • Tillsätt färsen och stek några minuter under omrörning. • Blanda i kidneybönorna och de krossade tomaterna. • Låt puttra ca 10 minuter och smaka av med salt och peppar. • Servera gärna med färsk koriander, nachos och guacamole. För mer recept och inspiration besök www.halsanskok.se *Hälsans Kök Färs kan innehålla spår av ägg. Ingredienser: * 1 påse Hälsans Kök Färs (300g) * 1 burk krossade tomater * 1 hackad lök * 2 tärnade paprikor * 1 burk kidneybönor * Olivolja * 2 tsk chilipulver * 1 tsk paprikapulver
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40