Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19 FEST Så äter du krabba DILL- OCH CI
TRONMAJONNÄS Låt ingredienserna bli rumsvarma innan de blandas så undviker du att majonnäsen skär sig. FÖR 4 PERSONER 2 äggulor 1 tsk dijonsenap 1 1/2 dl rapsolja 4 msk olivolja 1 dl finskuren dill skalet från 1 citron + 4 tsk färskpressad juice salt, peppar GÖR SÅ HÄR: 1.Vispa äggulor och senap. Tillsätt oljan i en tunn stråle under tiden som du vispar kraftigt, eller använd stavmixer. 2.Tillsätt dill, citronskal och citronjuice. Smaka av med 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. HET MANGOSÅS Fruktigt, hett och syrligt – den här snabba såsen har det mesta! Tomatpuré kan bytas ut mot ketchup, men minska då lite på honungen. FÖR 4 PERSONER 250 g fryst, tinad mango 1 msk flytande honung 1 tsk sambal oelek 1 1/2 tsk curry 1 1/2 tsk tomatpuré 1 1/2 dl matyoghurt (10 %) 1 msk majonnäs salt, grovmalen peppar GÖR SÅ HÄR: 1.Mixa mango, honung, sambal oelek, curry och tomatpuré med en stavmixer eller i en matberedare till en slät sås. 2.Blanda med yoghurt och majonnäs. Smaka av med 1/2 tsk salt och 1/2 krm svartpeppar. BUFFÉ 10 • 2 009 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40