Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8 – Discovery är mitt nya favoritäpple.
Det är väldigt sött, men samtidigt syrligt och så vackert ljusrosa inuti, säger Tareq. Här fräser han klyftade äpplen från egen trädgård i smör och kanel till vaniljglassen med krokant och syltad ingefära. BAKADE RÖDBETOR MED GETOST & VALNÖTTER Härlig kombination av sött, salt och syrligt. Rödbetorna går att tillaga i förväg och förvara kallt. Behåll ett par centimeter av blasten vid servering om de är riktigt späda – den går att äta. FÖR 6–8 PERSONER (BUFFÉ) 1 kg färska rödbetor (gärna små) 1 dl vit balsamvinäger 2 msk socker 150 g chèvre (getost) 1 dl valnötter 1/2 dl grovhackad bladpersilja flingsalt 8 BUFFÉ 10 • 2 009 GÖR SÅ HÄR: 1.Sätt ugnen på 175°C. Skölj och borsta rödbetorna. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. 2.Ställ in i ugnen tills de är mjuka, ca 1 timme. Koka ihop balsamvinägern med sockret till hälften och låt kallna. 3.Låt rödbetorna svalna. Skala och skär i grova bitar. Lägg dem på ett stort fat och smula över getosten och valnötterna. 4.Ringla över balsamvinägern, garnera med hackad persilja och strö över lite flingsalt. FÖR ALLA? Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40