Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 M A N D E LBIS KVI PAR FA IT MED HON
UNGSRABARBER Det är viktigt att maten inte blir alltför komplicerad en sådan här helg. Och givetvis ska mycket gå att förbereda. Halvfabrikat är inte heller att förakta om bara resultatet blir bra. Den här parfaiten tar bara några minuter att göra, men är jätteläcker till de syrliga rabarberna. Parfaiten ska göras dagen före. FÖ R 6 PERSONE R 2 paket vaniljvisp 11/2-2 dl mandelbiskvier (spara några till garnering) ca 300 g rabarber 4 msk flytande honung, gärna tropical 2 msk flytande margarin 6 citronmelissblad till garnering GÖ R S Å HÄR : 1 . Vispa vaniljvispen kraftigt så att den tjocknar ordentligt. 2 . Mixa biskvierna i matberedare, så att de hackas sönder men så att det ändå finns bitar kvar. Rör ner i vaniljvispen. 3. Häll upp smeten i en 1 1/2-2 liters bakform och ställ övertäckt i frysen under natten. 4 . Skär rabarbern i ca 15 cm långa strimlor strax innan det ska serveras. Lägg bitarna på en stor bit folie, ringla över honung och margarin och vik ihop till ett paket. 5. Värm i eftervärmen på grillen tills rabarbern mjuknat, ca 15 minuter beroende på hur varm grillen är. 6. Fördela rabarbern på tallrikar och lägg en skiva parfait bredvid. Garnera med citronmeliss och mandelbiskvier. Jordgubbar är ett måste på midsommar, naturella med socker och mjölk går bra.
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48