Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27 Att äta jordgubbar som de är smakar
fantastiskt. Här har vi kläckt en massa idéer om vad man mer kan göra med solens och sommarens gåvor. De här recepten gör garanterat succé på sommarens middagar och kaffekalas. SOMMARHJARTA En läcker jordgubbstarte med krämig mascarpone. FÖ R 8 PERSONE R PAJDEG : 3 dl vetemjöl 125 g smör i mindre bitar 3 msk socker 3 msk vatten FYLLNING : 250 g mascarponeost 2 dl créme fraiche 1/2 dl florsocker 1 msk målen kardemumma 1 liter jordgubbar florsocker att sikta över GÖ R S Å HÄR : 1 . Sätt ugnen på 225°C. Nyp samman smör, mjöl och socker och knåda in vattnet. Alternativt kör allt i matberedare. 2 . Låt degen vila i kyl i ca 15 minuter och tryck därefter ut den i en hjärtformad pajform med löstagbar botten. Klä kanten med en folieremsa. Grädda pajskalet i ca 10 minuter. Låt svalna. 3. Rör samman mascarpone med créme fraiche, florsocker och kardemumma. Bred ut smeten i pajskalet när det svalnat. 4 . Skiva jordgubbarna och tryck ner dem snett i ett cirkelformat mönster som utgår från mitten. 5. Sikta över florsocker vid servering och garnera gärna med en vacker nyponros. •
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48