Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31 ENKEL SOMMARBAKELSE 6 STYCKE N Om du
har ett paket smördeg i kylen och färdig vaniljkräm svänger du lätt ihop de här bakelserna vid oväntat besök. 1/2 liter jordgubbar 3 msk socker 3 dl färdig vaniljvisp 1 förpackning kyld smördeg 1 ägg till pensling ev lite mynta eller citronmeliss GÖ R S Å HÄR : I.Sätt ugnen på 200°C. Ta ut 6 rundlar av smördegen med ett stor tekopp. Grädda på bakplåtspapper mitt i ugnen i ca 7 minuter tills de svällt upp och fått färg. Låt svalna innan du skär ett snitt längs med varje rundel. 2 . Vispa vaniljvispen till en fast kräm. 3. Skär bären i mindre bitar och strö över sockret. 4 . Fyll rundlarna med vaniljkräm. Fördela bären i och dekorera eventuellt med lite mynta eller citronmeliss. Servera genast. JORDGUBBAR PA ITALIENSKA Bli inte förskräckt över blandningen balsamvinäger och basilika till jordgubbarna. En utsökt kombination som ofta äts i Italien. FÖ R 4 PERSONE R 1 liter jordgubbar 8 msk socker 4 msk balsamvinäger några kvistar färsk basilika GÖ R S Å HÄR : 1 . Skiva jordgubbarna och fördela på fyra assietter. 2 . Strö två matskedar socker och en matsked balsamvinäger över varje. Strimla några basilikablad och strö över. Servera genast, som förrätt eller dessert.
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48