Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8 midsommarfesten , del 2 .0 Efter sill
, färskpotatis och midsommardans smakar det bra med lite grillat till kvällen. I den här menyn är mycket förberett. Men eftersom vitsen med midsommarhelgen är att umgås så passar det perfekt att grilla - då kan gästerna hjälpa till att få maten på bordet. Knapriga, grillade vattenkastanjer dövar den värsta hungern medan vi förbereder en härlig potatissallad med rucola till de örtsmakande kycklingspetten. Kommer det många gäster är det bara att öka mängderna i recepten. GRILLADE VATTENKASTANJER Grillade vattenkastanjer brukar ha en strykande åtgång. Gästerna brukar ha svårt att gissa vad det är för något krispigt som är inlindat i baconet! En ovanlig och god kombination. De går bra att förbereda och serveras bara med en tandpetare i. FÖ R 6 PERSONE R 1 burk vattenkastanjer, 225 g 3-4 msk råsocker 1 paket bacon, 140 g GÖ R S Å HÄR : 1 . Förbered grillen, eller sätt ugnen på 250°C. 2 . Rulla vattenkastanjerna i sockret och vira bacon runt varje kastanj. 3. Lägg rullarna på en stor bit folie med baconskarven nedåt. Gör ett paket, men förslut inte helt. 4 . Lägg paketet i kanten av grillen där det inte är så varmt. Värm i ca 5 minuter, tills baconet fått lite färg. Eller 6-8 minuter i ugnen. Servera genast. GRON CAPPUCCINO Enkel att göra och passar att förbereda. Ser festlig ut i sitt enkla glas. Den är också praktisk att servera på större tillställningar där det kanske knappt finns sittplatser åt alla. Man kan i princip stå och äta den, vilket kan vara praktiskt ibland... FÖ R 6 PERSONE R 3 slanggurkor, ca 900 g 5 dl kall grönsaksbuljong från tärning eller fond 1 burk matlagningsyoghurt 1/2 knippa dill 10 korianderblad 10 persiljekvistar 4 myntablad 2 tsk limesaft + limefrukt till garnering salt och peppar 2 dl lättmjölk GÖ R S Å HÄR : 1 . Skala 2 av gurkorna och kärna ur dem. Kör gurkköttet i mixer tills det är finfördelat. Skölj och skär den tredje gurkan i stavar och spara. 2 . Häll grönsaksbuljongen i maskinen och kör den tillsammans med gurkan och resterande ingredienser, utom mjölken, till en fluffig soppa. Smaka av. 3. Häll upp i glas. Värm och vispa mjölken skummig i en kastrull på spisen, fördela cappuccinoskummet i glasen. Dekorera med gurkstavar och limeklyfta.
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48