Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19 Överbakad torsk med tomatkompott Tom
at- och saffranssoppa med spättafilé f Varm kycklingleversallad med chutney Rostbiff med potatisgratäng Bästa imvdagsHiAtetv Franska rätter med guldkant Pepparstekt fläskfilé med vichymorötter Bjud på en franskinspirerad middag ikväll. Sätt lite guldkant på vardagen och gör något lite extra - det behöver varken vara svårt eller speciellt kostsamt. Jacob har utgått från några vanliga vardagsingredienser såsom torsk, spätta och blandad sallad och ett par lite lyxigare; färdig rostbiff i tunna skivor och fläskfilé. Dessa ingredienser har han sedan förvandlat till mer eller mindre klassiska franska rätter. Kanske passar det med ett glas vin, Jan Samuelson ger goda tips. TEXT TONY WALLIN RECEPT JACOB GRAY STYLIST LISELOTTE FORSLIN FOTO ERIC JOSJÖ • 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40