Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2 1 liter färska kantareller 2 msk flyt
ande matfett t ex Milda Culinesse 1 msk vetemjöl 2 dl Ädel Mat 2 krm salt 172 krm vitpeppar, målen 2 msk finhackad persilja 4 skivor vitt bröd Ansa svampen. Låt de små svamparna vara hela och skår resten i mindre bitar. Lägg dem i en kastrull och lägg på lock och koka på svag värme ca 10 minuter så att svampen släpper vätska. Ta av locket och låt all vätska koka in. Tillsätt matfett och fräs svampen tills det "knäpper" i den. Strö över mjöl och rör om. Rör ner Ädel Mat och låt det sjuda sakta ca 5 minuter. Smaka av med salt och vitpeppar. Kantskär brödskivorna och stek dem lätt i lite matfett. Fördela stuvningen på brödskivorna, strö över persilja. Servera genast med en krispig sallad. Kantarellerna kan bytas ut mot annan svamp t ex champinjoner. Det är alltid säsong för Ädel
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40