Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38 KARDEMUMMABRYLÉ MED EXOTISK FRUKTSAL
LAD. 4 PORTIONE R i förpackning Ekströms Fresta Brylépudding. i tsk finmalen kardemumma, i st fikon (färska el. torkade), i st kiivi. i st mango, i st granatäpple. Marinad : 2 dl socker, z dl vatten, i färskpressad apelsin, j st stjärnanis. Tillaga bry lépuddingen enligt instruktionen på förpackningen, tillsätt kardemumma under uppkokningen av mjölken. Koka upp ingredienserna till marinaden. låt svalna. Tärna frukten och marinera i den ljumna lagen. Servera med karamellsäsen. HALLONKOKTA PÄRON MED ROSTADE VALNÖTTER . 4 PORTIONER i förpackning Ekströms Fresta Chokladmousse med crisp. Hallonkokt päron: 8 st gråpäron, joo g frysta hallon, 4 dl socker, 2 msk citronsaft, 6 dl vatten, i st delad vaniljstång, i dl rostade valnötter till sewering. Vispa moussen enligt instruktionen på förpackningen. Skala päronen och sjud dem i vatten tillsammans med hallon, citronsaft och skrapad vaniljstång. Koka päronen al dente, (ca io min). Låt päronen svalna i koklagen. Servera päronen ljumna tillsammans med mousse och nötter. DET AR SA ENKELT ATT FRESTA MED DET FRANSKA KÖKET. Vi på Ekström s ha r tagit fram e n serie läckra oc h inspirerand e desserter . Fresta desserte r ä r enkl a at t tillaga, tillsätt bara mjölk eller vatten. Efter e n stun d i kylen ä r frestelsen färdig att falla för. Använd kupongerbjudande t i Stamkundsfolder n
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40