Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4 De många franska köken Det franska kö
ket är utan tvekan regionernas mat. Varje del av detta stora land är känd för sina specialiteter, gemensamt har man känslan för råvaran och kärleken till det närproducerade. Fråga en fransman om hans älsklingsrätt, och han nämner tveklöst något ur regionens kök. Ingen fransman skulle komma på tanken att främmande länders livsmedel skulle kunna vara bättre än det som produceras runt hörnet. Man måste också beundra fransmännens förmåga att förädla sina produkter och att lyckas med marknadsföringen. Och vad kan väl vara bättre PR än att ett helt folk samstämmigt lovordar det egna köket och dess produkter. Där har Vi någOt att lära. Se även ivunv.ica.se. Kartan där bar delat in Frankrike i sju geografiska områden. Klicka på ett och du bjuds på en kort sammanfattning om området, ett läckert recept och ett typiskt vin. Klicka vidare på vinet och du får tips på ytterligare tre viner som kan passa till en provning. AV SIV OCH KEY L NILSON ILLUSTRATION ANNIE BOBERG
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40