Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11 J J C \ lockar fram ljuvliga smaker
Så sugen man blir på nässelsoppa när man ser de första späda bladen i dikeskanten, och snart följer primörerna slag i slag. Frossa i godsakerna och njut medan stunden är... FARSKPOTATIS SOM PÅ JERSEY Från ön Jersey i Engelska kanalen tog vi med det här läckra sättet att mumsa på den första nypotatisen. Bara de minsta duger. FÖ R 4 PERSONE R ca 1 kg nykokt farskpotatis 2 msk hackad persilja SAFFRANSSMÖR : ca 75 g smör l A g saffran salt ev 1 msk konjak GO R SA HÄR : 1. Mixa smöret mjukt och fluffigt i matberedaren. Lös saffranet i konjaken eller blanda det direkt med smöret och fortsätt röra tills smöret är väl blandat. Smaka av med salt. 2. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten. Lägg i potatisen och låt den sjuda tills den är mjuk. 3. Servera smöret till den varma, nykokta potatisen. Avsluta med att strö över hackad persilja.
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40