Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33 fyr a vanliga ingrediense r som Det
låter inte s å märkvärHr rAi niga ingredie men de t blir väldig t gott ! Strömming ä r billig mat. Strömming är lätt at t variera . Och strömming kan vara bland de t godaste man kan tänka sig . Här får du tr e enkla strömmingsrätter som bevisa r dessa påståenden . Stefan har utgåt t från strömmingsflundror oc h e n mycke t I art lagad kaviar-créme. Del 13 FLUNDRAMACKA FÖR 4 PERSONER 1/2 sats kaviar-créme 4 skivor hårt bröd 4 stekta dubbla flundror salt , peppar GÖR SÅ HÄR: 1. Bre ett rejält lager kaviarcréme på hårdbrödskivorna. 2. Lägg på nystekta flundror. Garnera gärna med dill och extra rödlök. En rustik förrätt. AVTONY WALLIN RECEPT: STEFAN TORSTENSSON FOTO: PEPE NILSSON Buffé +/I998 POTATISSALLAD FÖR 4 PERSONER 1 sats kaviar-créme 1 kg potatis salt , peppar, smör 4 stekta dubbla flundror GÖR SÅ HÄR: 1. Koka potatisen. Häll av vattnet, låt den ånga av något. Skiva potatisen och blanda med kaviar-crémen. 2. Servera med flundror eller tex rökt lax. Potatissalladen är jättegod till många fiskrätter. KAVIAR-CREME 1 tub kaviar ä 250 g 1 burk créme fraiche ä 5 dl 1 knippa gräslök 1 rödlök GÖR SÅ HÄR: 1. Blanda kaviar och créme fraiche. 2. Finhacka gräslök och rödlök. Rör ner det i créme fraichen. TUNNBRODSRULLE FÖR 4 PERSONER 1/2 sats kaviar-créme 4 stekta enkla flundror 4 tunnbrödsark 500 g potatis smör, salt, peppar GÖR SÅ HÄR: 1. Koka potatisen. Häll av vattnet, mosa med smör. Krydda med salt och peppar. 2. Lägg på mos, flundra och kaviar-créme. Rulla ihop som en strut. Garanterat barnsäker. / / //
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40