Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 Recept : Jacob Gray/Buffé Foto : Tom
as Yeh Nu är det dags at t smygstarta grillsäsongen . Vå r kock Jacob Gray har fåt t inspiration från Spanien. Det har blii t en rätt som dessutom är riktigt snabblagad, en riktig pido" (snabblagad) . Smaka på detta : Grillad kyckling(går bra i grillpanna också) , vitlöksstekt/-grilla t lantbröd , massor av sallad samt en eldig salsa. KOKOSGRATINERAD PERSIKA MED VANILJVISP Smält 25 g smör/margarin, låt det svalna. Blanda 1 ägg med 1/2 dl brun farin, vispa inte. Tillsätt 100 g riven kokos och matfettet. Låt smeten svälla i ca 10 minuter. Sätt ugnen på 175°C. Lägg 4-6 konserverade persikohalvor i en ugnssäker form. Fyll dem generöst med kokosblandning. Grädda 10-15 minuter mitt i ugnen. Lägg upp på assietter och servera med 2 dl kall, fluffigt vispad ädelvisp. Tips! Smält 1 dl brun farin med 1/2 dl vatten och koka ihop till en "karamell", dvs blandningen reduceras till sirapsliknande konsistens. Häll en sträng som på bilden. Tips! Grillad kyckling eller kanske en bit f1äskfilé/-karré passar perfekt på det vitlökskryddade brödet. Med den färdiga salsasåsen blir den här rätten både stark och snabb. En härlig tjuvstart på grillsäsongen. Desserten är busenkel att göra.
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40