Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22 $al$a rdfida Se recept sid 20-21 och
erbjudandet i kupongfoldern BLABÄRSPA J ME D VANILJVIS P 4 port 50 g margarin t ex Milda 3/4 dl strösocker 1 ägg 1 dl vetemjöl Fyllning: 3 dl färska eller frysta bär, 225 g 1/2 dl strösocker 1 dl Ädel Mat 1 ägg 1 påse hackad sötmandel, 50 g Gör så här: Värm ugnen till 200°. Vispa margarin och socker poröst. Rör ner ägg och mjöl. Bred ut smeten i en pajform (ca 23 cm i diameter). Lägg i bären. Vispa ihop socker, Ädel Mat, ägg och mandel och slå över bären. Grädda pajen i mitten av ugnen ca 30 minuter. Servera pajen ljummen med Ädel Vanilj Visp.
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40