Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20 Zaba r LANTBROD MED SALSA OCH GRILLA
D KYCKLING FÖR 4 PERSONER 4 kycklingfilée r i d l olivolj a 5 vitlöksklyfto r 1 kruk a färsk basilika saften frå n 1 citron , ca 1/2 dl 1 kruk a romansalla d elle r liknande 100 g hyvla d västerbottenos t 100 g strimla d purjo - elle r salladslök 1 d l svart a olive r 3 ms k vinäge r salt , peppa r 4 skivo r lantbrö d (skurn a p å mitten ) 1 burkThick' n chunk y salsasås gör så här: Lägg kycklingen i en skål. Häll över 1 dl olja samt 4 grovhackade vitlöksklyftor, 1 dl grovstrimlad basilika samt saften från citronen. Snabbmarinera i ca 15 minuter. Sätt ugnen på 175°C. Bryt salladsbladen och lägg dem i en skål.Tillsätt osten, löken och oliverna. Blanda vinägern med 6 msk olja, salt och peppar. Häll det över salladen. Grilla kycklingfiléerna på medelstark värme i 4-5 minuter per sida. Grillpanna eller träkolsgrill spelar ingen roll. Salta, peppra och varmhåll. Gnid in brödskivorna med hackad vitlök och olivolja. Rosta skivorna i ugnen ca 5 minuter, eller grilla dem tills de får fm färg. Lägg bröden på tallrikar och lägg på salladen. Häll generöst med salsa över bröden och lägg på kycklingen. Garnera ev med färsk basilika.
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40