Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32 Mycket mera Mmmm... Hur gör man Sver
iges mest populära choklad ännu bättre? Jo, man gör den ännu större! Just nu finns 300-grams Marabou Mjölkchoklad och Marabou Schweizernöt hos din ICA-handlare. Mmmen bara så länge lagret räcker. Nu kan du äta kakan och ändå ha den kvar. Mmmums. Får vi bjuda på ett recept? Chokladtårta å la Marabou Du behöver: • 200 gram Marabou Mjölkchoklad (eller Schweizernöt) • 200 gram smör • 4 ägg • 2 dl socker • 2 dl mjöl • 1 kryddmått bakpulver Så här gör du: • Smält choklad och smör i ett vattenbad • Häll mjöl och bakpulver i chokladsmeten • Vispa ägg och socker noga - häll ned vispet i chokladsmeten • Smörj och bröda en form med löstagbara kanter • Häll ned smeten i formen, grädda i 200° C, cirka 12-15 minuter
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40