Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27 TILL 8 PORTIONSPIZZOR 50 g jäs t 3 d
l vatten 8 dl vetemjö l 2 msk olja 11/ 2 tsk salt 8 dl riven os t olivolja til l fyllningen TOMATSÅS: 500 g krossade tomater 2 msk tomatpuré 1 tsk socker 1/2 tsk salt lite nymalen svartpeppar FÖRSLAG PÅ FYLLNINGAR: Ungefär 1 1/2 dl fyllning per pizza är lagom. Blanda gärna olika saker! strimlad kokt skinka stekt , strimlat bacon strimlad salami tonfisk räkor musslor lökringar champinjoner grillad paprika marinerade kronärtskockshjärtan feferon i ananasringar olive r mozzarella fetaos t överbliven köttfärssås GÖR SÅ HÄR: 1. Degen: Smula jästen i en bunke. Lös jästen i lite av vattnet och häll sedan på resten av vattnet. Rör i mjöl, olja och salt. 2. Arbeta samman till en smidig deg. Jäs till dubbel storlek, ungefär 40 minuter. 3. Sätt ugnen på 300°C. 4. Dela degen i åtta lika stora delar. Arbeta varje del och låt den jäsa ytterligare 10 minuter. 5. Kavla ut varje del till en rund pizzabotten på ett bakplåtspapper, ca 20 cm i diameter och 2 mm tjock. 6. Koka upp de krossade tomaterna med resten av ingredienserna till tomatsåsen. Överbliven tomatsås kan användas i soppor, grytor eller till köttfärssås, så spara den! 7. Bre på tomatsås och strö över ost. 2 1/2 msk tomatsås och 1 dl riven ost per pizza är lagom. 8. Låt var och en välja fyllning till sin pizza. Ringla 1 tsk olivolja över fyllningen. 9. Värm en plåt i den heta ugnen och dra över plåtpapperet med den första pizzan till plåten. 10.Grädda de fyllda pizzorna högst upp i ugnen i några minuter. Dra av bakplåtspapperet med den färdiga pizzan och dra raskt över nästa pizza till plåten. Upprepa så med alla.
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40