Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10 Två skinkor. Ändlösa möjligheter. No
g är det väl synd att ha ICAs deliskinka bara på julbordet? Den rimmade steker du i ugnen och äter till potatisgratäng och haricots verts. Den kokta är ännu enklare. Lägg den på hårt bröd med en mustig, hemlagad senap. Receptet står vi gärna till tjänst med. För är det något vi 2 200 ICA-handlare önskar, är det att du ska kunna äta gott och ändå få pengar över i plånboken. Men det är ju bara självklart och inget märkvärdigt. ICAs starka senap. 3 msk senapsfrön, 4 msk dijonsenap. 2 msk C o lemans senapspulver, 2 msk sirap, 2 msk gräddfil, 1 krm salt. Krossa senapsfröna i en mortel. Blanda samman med övriga ingredienser. Låt stå och ta smak över natten. För sötare senap: öka mängden sirap För starkare senap: öka mängden Colemans senapspulver. KA
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40