Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27 LAGA MATEN DAGEN FÖRE F Finklädd vid
nyårsspisen Nyårsafton , d å sk a de t var a lite extr a festligt . Me n fö r de t vill ma n inte tillbring a halv a kvälle n i köket . Därfö r bjude r vi hä r p å e n trerätter s festmålti d so m d u ka n lag a dage n för e festen . Recepte n ä r uppdelad e i tr e steg , de t so m gå r att förbereda s dage n före , de t so m gå r att värma s elle r tillaga s in - na n gästern a komme r p å nyårsafto n oc h de t sist a so m gör s me d festblåsa n på . ST JÄRN SNITTAR TILL 24 SNITTAR 12 skivor kavring 12 skivor formfranska PÅLÄGG 1: 6 skivor parmaskinka, ca 80 g 1 bit vit- eller blåmögelost, ca 150 g några salviablad eller slätbladig persilja PÅLÄGG 2: 1 dl créme fraiche 75 g forell- eller stenbitsrom GÖR SÅ HÄR: Nyårsafton mitt på dagen. 1. Stansa ut stjärnor ur bröden med hjälp av små kakmått. Lägg stjärnorna under plastfilm. 2. Lägg ut skivor av parmaskinkan på skärbrädan lite omlott. 3. Skär osten i tunna skivor. Fördela osten på skinkan. 4. Rulla ihop som en rulltårta och skär i skivor. Nyårsafton med festblåsan på. 1. Lägg ost- och parmaskinka på formfranska och garnera med salviablad eller slätbladig persilja. 2. Rör om försiktigt i créme fraichen. Klicka créme fraiche på kavringen och lägg på forellrom. 3. Lägg snittarna på en stor bricka. Bjud till välkomstdrinken, som gärna får vara mousserande vin. INKOPSSTALLEN Tallrikar: Ralph Lauren, NK, 08-762 80 00 Glas, ljusstake: NK glas & porslin, 08-7628000 Bestick: Lilla gallerian, 08-66773 73 Buffé 12/1998 AV ULLA KARLSTRÖM FOTO: KENT JARDHAMMAR STYLING: EVA AUGUSTINSON
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40