Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8 KOMPOT T P Å TORKA D FRUK T FÖ R 4 PE
RSONE R 200 g torkade plommon, russin, aprikoser och äpplen 4 dl vatten V2 dl socker 50 g hasselnötter 4 msk lättcréme fraiche GÖ R SÅ HÄR : 1. Sätt ugnen på 22$°C. 2. Ta ur ev kärnor i den torkade frukten. Blötlägg den i vattnet över natten. 3. Tillsätt socker och koka frukten tills den är mjuk. 4. Rosta hasselnötterna i ugnen 1 ca 5 minuter. Gnugga av skalen i en ren handduk. 5. Servera kompotten ljummen med lättcréme fraiche och rostade hasselnötter. FRUKTSALLA D MEDKANE j L FÖ R 4- 6 PERSONE R 2 dl vatten 1 dl socker V2 dl citruslikör 1 bit kanel frukt, t ex 1 syrligt äpple, 1 päron, 1 apelsin, 1 banan och 1 klase druvor bär av olika slag lime till garnering GÖ R SÅ HÄR : 1. Koka upp vatten och socker till sockerlagen. Låt kallna. Tillsätt citruslikör och kanelstången. 2. Skölj frukterna. Skala och skär dem i fina bitar. Låt dem marineras i sockerlagen. Garnera med lite limeskal. ENKE L YOGHURTGLAS S FÖ R 4 PERSONE R 1 vaniljstång IV2 dl strösocker V2 dl vispgrädde 2 dl yoghurt naturell GÖ R SÅ HÄR : 1. Dela vaniljstången och skrapa ur innehållet. Blanda detta med sockret. Tillsätt grädde och vispa till skum. 2. Blanda ner yoghurten och frys alltsammans i glassmaskin, eller frys i en form.
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40