Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19 Varsågod. Tre enkla och goda tips so
m ger dig ännu mindre tid vid spisen och en färdig festmåltid för två på ett ögonblick. (Ingrediensmängden är beräknad för en förpackning Gustino.) 2 knippen dill 2 dl cremefraiche 2 dl räkor; rensade och skalade G e ingrediensern a et t lät t uppkok . Server a öve r nykok t Tagliatell e Verde , Gustin o Tagliatell e Curr y elle r Gustin o Tagliatell e Lax . 1 dl creme fraiche 2 dl cantadou pepparrot svartpeppar, hel Läg g i kastrul l oc h g e ingrediensern a et t uppko k Krydd a me d svartpeppa r frå n kvarn . Utmärk t till nykok t Gustin o Tortellin i Tricolore . 1 dl olivolja 1 1/2 dl färsk parmesanost Häl l olivoljan öve r nykok t Gustin o Färskpast a t e x Gustin o Raviol i Orientalis k Kyckling elle r Tagliatell e Tomat/Basilika . Riv parmesa n över , server a oc h njut ! GUSTINO" FÄRSKPASTA | i
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40