Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22 Torkad papaya CHOKLAD - DOPPAT GODIS
Vi smälte en rejäl sats mörk choklad, ca 400 g, och sedan fick alla ungar göra egna små satser med sitt favoritgodis. Täck bordet med smörpappersark så är det sedan enkelt att lägga in arken med det nygjorda godiset direkt i kylen. Allt detta är gott att doppa/blanda i choklad: • Torkad frukt, äppelringar, och aprikoser Katrinplommon i choklad • Nötter • Nötter och russin • Flingor • Rispuffar • Kokos • Cornflakes • Popcorn • Solrosfrön, sesamfrön Torkade fruktbollar med sesamfrön Niklas tar ett smakprov, det blev många under dagen... FRUKTLinus experimenterar med chokladdoppad torkad frukt. DIAMANTER Titta på fruktbollarna, visst liknar de nästan diamanter. Dessa är väldigt enkla att göra och blir otroligt goda. Ta den torkade frukt du får tag på. Här har jag använt hela arsenalen: mango, papaya, aprikoser, äpplen, päron, katrinplommon, sultanas (ljusa russin) och vanliga russin. Kör dem med metallkniven i matberedaren till ett fint hack. Rulla sedan bollar som till sist vänds i rostade sesamfrön. Supergott - och det känns supernyttigt.
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40