Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16 Klip p up p buke n oc h klip p bor t
ryg g ÉMian . De t gälle r béd c strömminge n oc h sillen . Lill a sillskola n Så här gör du med hel salt sill som du köper ur "tunnan" till jul: • Tänk på att sillen är rejält salt, så har du småsår på händerna föreslår jag att du använder gummihandskar. • Sillen ska ligga i blöt över natten. Skär bort huvud och fenor. Snitta/klipp upp buken och ta ut inälvorna. • Lägg sillen på skärbrädan och följ ryggbenet från huvudet mot stjärten med kniven. Vänd och gör samma sak med den andra filén. • Skär bort benen helt och hållet. Ta ett stadigt tag i huvuddelen och dra loss skinnet. • Lägg nu de skinn- och benfria filéerna i kallt vatten. Stä kylen över natten. • Nästa dag kan filéerna användas till inläggning. berättat av Karin Chädström
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40