Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30 CREME BRULEE MED EXOTISK FRUKT Len o
ch krämitj creme hridée med knäckiq karamell blir årets grcinde finale. FÖ R 6 PERSONER : 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk, 3% 1 dl strösocker 6 äggulor 1 msk vanilj socker rivet skal av 1 lime ca 1 dl råsocker eller brun farin FRUKT : 1 papaya 1 apelsin 2 kiwi 2 msk Lime Citron Liqeur eller Curacao Orange GÖ R SÅ HÄR : Dagen före nyårsafton. 1. Sätt ugnen på i25 °c . 2. Blanda grädde, mjölk och socker i en kastrull. Låt koka upp. 3. Vispa upp äggulorna. 4. Häll gräddmjölken över äggen under kraftig vispning. 5. Tillsätt vaniljsocker och limeskal. 6. Fördela smeten i 6 portionsformar. 7. Grädda i nedre delen av ugnen i ca i timme. 8. Smeten är lite lös i mitten men stelnar när de kallnat. 9. Låt svalna och förvara dem i kylen till nästa dag. Nyårsafton mitt på dagen. 1. Skala papayan, apelsinen och kiwi. 2. Skär frukten i klvftor och häll likören över. 3. Lägg upp frukten på tallrikar och täck med plastfilm. Nyårsafton med festblåsan på. 1. Sätt ugnen på "grill" 275°C. 2. Strö råsocker över bruléeformarna och sätt in dem i ugnen någon minut tills sockret smält och fått färg. Passa dem noga under tiden. 3. Ställ formarna på tallrikarna med fruktsallad och servera genast.
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40