Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 lagar pasta GORDON VÄLJER PASTASORT
»Färsk och torkad pasta spelar olika roll i det italienska köket, samma sak gäller storlek och form. Den bästa torkade pastan görs på 100 procent durumvete. Lång pasta, som spaghetti, tagliatelle och bucatini, passar ihop med finfördelade såser, t ex köttfärssås, som lägger sig som ett lager runt varje pastastrå. Linguine, fettuccine och pappardelle gillar gräddiga, ostbaserade eller oljiga såser. Här är en pesto perfekt! Korta pastasorter som farfalle, fusilli och makaroner är utmärkta till rinniga grädd- och ostsåser medan t ex penne och gnocchi funkar bäst till såser med stora bitar eller en ragu.« BUFFÉ 4 • 2 010 13 med ett leende
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40