Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2 TÄVLA & VINN mat- och vinresor till I
talien Drömmer du om Italien; härliga utflykter, god mat och spännande viner? Nu kan dina drömmar bli verklighet. Var med och tävla om en TEMA-resa för två personer till Sicilien, smakens och sinnenas ö. Börja med att svara på frågorna nedan. GÖR SÅ HÄR: Svara på frågorna nedan. Mejla in svaret till italientavling@ica.se eller skicka ett vykort till Buffé, 109 89 Stockholm senast den 19 april 2010. Uppge namn, hemadress och telefonnummer, gärna mobilnummer. Den 21 april dras slumpvis 10 finalister, som blir publicerade med namn och hemort på www.ICA.se/buffe. Dessa får vardera tre påsar med kryddblandningar hemskickade till sig inom ett par TÄVLINGSFRÅGOR Fråga 1 Hur många registrerade ostsorter finns det i Italien? 1) ca 15 x) ca 500 2) ca 50 2 BUFFÉ 4 • 2 010 Fråga 2 Vilket är Markus Aujalays ledord när man ska göra en buffé? 1) nytänkande x) enkelhet 2) många rätter Fråga 3 Vad kallas den första varma rätten i en italiensk måltid? 1) secondo x) antipasto 2) primo piatto Fråga 4 Vilken typ av kaffe passar till mörk choklad? 1) ett eldigt kaffe x) ett syrligt kaffe 2) ett fruktigt kaffe Fråga 5 Hur många olika Temaresor finns det till Italien? 1) 15 x) 22 2) 28 dagar. I tävlingen gäller det att känna igen så många kryddor som möjligt i de olika blandningarna – ett poäng för varje rätt svar och ett minuspoäng för varje felaktigt svar! Senast den 30 april ska svaren vara Buffé tillhanda. Om två eller flera tävlande har lika många poäng kommer dessa att kontaktas av tävlingsledningen som kommer att ställa kunskapsfrågor till dess att en vinnare kan utses. Ev utslagsfrågor kommer att ställas den 4 maj 2010.
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40